2018.01.21. vasárnap
névnap: Ágnes
Barb

Vajna Timi és a hajléktalanok

2018. január 13. 06:00

"Belefáradtam abba, hogy az élet egy állandó harc." -adta hírül Vajna Tímea, Andy Vajna hites felesége. A világot sok millióból átbulizó bulvárasszonyt valószínűleg mély lelki terhek nyomasztják. Nehéz sora van.

Javaslom, gyere velem Timi minden este a hajléktalan embertársaink közé segíteni. A fél ruhatárad vagy a partizásaid árából nagyon sok fedél nélkülinek otthont teremthetnénk, ételt oszthatnánk. Hidd el, nagy szeretettel fogadnának ők smink nélkül is, vagy ha turkálóból lenne a nacid.

Azzal se törődnének, hogy hol és milyen celeb vagy, hiszen nem néznek televíziót, szóval békében elvegyülhetnél. Jó hát tudom, hogy a Maldívon szebb a lenyugvó nap fényében süttetni magad, vagy futkározni a homokban, de egészséges testmozgásnak, és lelki megerősítésnek az is megteszi, ha legyalogolsz pár kilométert a belvárosban, hogy bekukkants a kapualjakba, fázik-e ott valaki, és néhány kedves szóval megkérdezd, tehetsz-e valamit.

Igazi kalandtúra és megújulás lenne számodra, mert talán közben magad is rájönnél, hogy mit is jelent igazából belefáradni abba, hogy az élet állandó harc.
Szerző: Barb

További Barb hírek