Friss fényképek jelentek meg Kulka Jánosról!

2017. April. 17. 15:23

Az MTI fotóin Kulka János, az Ujj Mészáros Károly rendezte X. című skandináv típusú krimije forgatásán Budapesten április 13-án. A Magyar Nemzeti Filmalap 489 millió forinttal támogatja a thrillert, amely várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.

Megkezdődött Ujj Mészáros Károly (Liza, a rókatündér) második mozifilmje, az X. című skandináv típusú krimi forgatása Budapesten. A mozifilm főbb szerepeiben Kulka János, Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs lesz.

A forgatás előreláthatólag május közepéig tart olyan helyszíneken, mint a Gellérthegy vagy a rendőrség Teve utcai székházának teteje, emellett a 2. kerületben, Zuglóban és egy csepeli gyártelepen is vesznek fel jeleneteket. A film várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba - olvasható a közleményben.

A filmmel tér vissza a vászonra Kulka János, de látható lesz a filmben Básti Juli, Hámori Ildikó, Szirtes Ági, Fekete Ernő és Szabó Győző is. A Magyar Nemzeti Filmalap 489 millió forint gyártási támogatást szavazott meg a thrillernek.

A tavaly tavasszal stroke-on átesett Kulka János sokáig kerülte a nyilvánosságot, nem akarta ugyanis, hogy elesettnek lássák őt az emberek. Úgy tűnik azonban, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész mára teljesen felépült, és emiatt az utóbbi időben egyre több helyen tűnik fel.

Forrás: MTI