Még mindig a fiát védi a megvert Lópici Gáspár

2017. June. 16. 07:50

Szilágyi István színészt, vagy ahogy az ország ismeri, Lópici Gáspárt mentő vitte el az otthonából, nem sokkal később pedig rendőrök jelentek meg a rákosmenti, szegényes háznál, ahol a fiával lakott.

A rendőrök a 79 éves színész fiáért jöttek és bilincsben vitték el. A Story Magazinnak az idős színész szomszédai mesélték el a történteket és borzalmas családi dráma képe bontakozik ki az általuk elmondottakból:

A színészt azért vitték kórházba, mert a fia összeverte. A rendőrök ezért jöttek a fiáért - mondták a környékbeliek a magazinnak. Állítólag rendszeresek voltak a verések, de a szülők nem beszéltek róla senkinek. A boltba igyekvők azon a reggelen állítólag hallották, ahogy az idős színész kiabál, miközben a fia üti.

A színész még mindig a fiát védi

A Blikk a háziorvosi rendelőben érte útól a színészt, aki így nyilatkozott:

"Volt, hogy fiatalkorában verekedtünk. Direkt, de csak játékból - mondta fiáról Szilágyi István. - Ez volt a mi sportunk. Volt, hogy eldurvult, de belefért. Úgy voltam vele, hogy inkább velem verekedjen, rajtam vezesse le a dühét, mint máson. Mostanában kértem, hagyja ezt abba, mert ebből már kiöregedtem. Nézetletérésünknek biztos, hogy van oka, és ebben mind a ketten hibásak vagyunk. Úgy érzem, ezeket én váltom ki. Én is ember vagyok, én is hibás vagyok. Biztos, mert engedtem neki, hogy korábban lehülyézzen. Összevert a fiam, de hazavárom" - mesélte a Keménykalap és krumpliorr legendás Lópici Gáspárja.
Forrás: Sztárklikk