2018.01.19. péntek
névnap: Sára
Bulvár

Elképesztő körülmények között varázsol a magyar mágus

2014. március 18. 19:28
Kétlaki életet él Rakonczai Máté, aki közel két éve tevékenykedik a világ legnagyobb hajótársaságának mágusaként. A TV2 A Kiválasztott című show-műsorában feltűnt mentalista, gondolatolvasó most épp Magyarországon tartózkodik, így mesélt élményeiről a STOPnak adott interjújában.

Megfelelt a háromfordulós castingon Rakonczai Máté, így 2012 szeptembere óta ingázva, hajón, a világ országait járva, valamint itthon, Magyarországon éli életét.

Hónapokra megyek ki, de most két hónapot itthon vagyok. A hajón alszom, ott van a kabinom. Olyan, mint egy lakótelepi háztömb, vagy még annál is nagyobb. Tizennégy emeletes, plusz a nulladik szint és három szint a víz alatt, és az egész a vízen úszik.

Az ember szinte mindent megtalál itt, amit a szárazföldi életben. Ez egy vízen úszó város, szórakoztató központ, szálloda, nagyobb és kisebb színháztermekkel, több étteremmel, üzletekkel, kaszinóval, szabadtéri mozival, medencékkel, jacuzzikkal, csúszdával, bölcsödével, óvodával, orvosi ügyelettel, külön felnőtt és gyermek programokkal, versenyekkel, edzőteremmel, kosárlabda-, futó- és golfpályával a tetején... - sorolta Rakonczai Máté, aki utazásai során rengeteg országban fellépett, és megfordult turistaként.

Szinte minden reggel más országban köt ki a hajó. Napközben kimehetnek a vendégek kirándulni, várost nézni, strandolni, vásárolni, vagy befizethetnek különböző programokra, mint például úszás delfinekkel, drótkötélen csúszás a dzsungelben, rája simogatás, búvárkodás korallzátonynál, vagy hajóroncsnál, műemlékek, romok látogatása... Éjszaka, amíg a vendégek alszanak, átmegy a hajó a következő kikötőbe. Hetente egyszer van egy színházi show-m, egyébként minden este fellépek, így a napjaim szabadok, kirándulok, világot látok, strandolok a barátaimmal, szinte azt csinálom, amihez kedvem van, de az estéim foglaltak. Szeretek Magyarországon is fellépni, de egy ilyen külföldi lehetőségtől sem zárkózom el. Korábban is szerettem volna, és most teljesült a régi vágyam: óceánjáró hajókon szórakoztatom a közönséget - magyarázta a STOPnak a mágus, aki teljes ruhatárát is lecserélte legutóbbi útja során.

Eszméletlenül jó fellépő ruhákat találtam szerte a világban. Szeretem a divatot, és aminek nagyon örülök, hogy a legnagyobb videómegosztón a legnézettebb videóm elérte a nyolcmilliós nézettséget világszerte - tette hozzá boldogan Máté.

Szerző: Borsos Zsuzsi
További Bulvár hírek