2017.10.20. péntek
névnap: Vendel
Gasztro

Avokádóhab füstölt lazaccal és uborkával

2017. február 16. 17:45

Tökéletes előétel vagy könnyű vacsora.

Hozzávalók: 2 személyre
- 1 kis darab uborka
- 5 dkg füstölt lazac
- fél citrom leve
- bors
- só
- 2 érett avokádó

Elkészítés:

Az avokádót felezzük, magozzuk, kiszedjük a héjából. Aprítógépbe rakjuk a citromlével, sóval, borssal. Finom krémmé forgatjuk. Belekanalazzuk két széles szájú üvegpohár aljára. A füstölt lazacot kisebb darabokra tépkedjük, lazán rászórjuk az avokádó tetejére. Az uborkát csíkokra vágjuk, és elhelyezzük a poharakban. Barna, magos zsemlével tálaljuk.
További Gasztro hírek