Áder, a bűnrészes

2017. April. 11. 10:50

Így jár, aki Orbánhoz kötötte a szekerét. El kell árulni mindent, szolgálni kell. Nincs kerülőút. A Fidesz a gazemberek gyűjtőhelye. Orbán a főbűnös, de Ádernek sincs már menekvés.

Biztos volt, hogy aláírja. Ülnek a vonaton, robognak a semmibe. Körülöttük, mögöttük, jajgatás, csodálkozás, lemondás, pusztulás. Még hisznek a csodafegyverben, a führer szerint készül még a csodafegyver. Európa már önkezével készül kivágni testéből a betokosodott fekélyt. Az emberek menekülnek Magyarországról, amely leszakadt, elszegényedett és rajtunk röhög mindenki, akikre korábban mi nézhettünk magasabbról.

Áder aláírta. Aláírta, hogy az Európai Unió területén tönkre tegyenek egy egyetemet. Egy egyetemet, ahol tanulnak, oktatnak, kutatnak, okosodnak, pénzt termelnek Magyarországnak. Áder tudja, mit tett. Pökhendi cinizmussal, vagy nyirkos kézzel fogta meg a tollat, de ez már mindegy is. Hiába a palota luxusa, a legfőbb közjogi méltóság státusza, nem különb, mint Dobi István, vagy Losonczy Pál.

A Fidesszel sosem lesz demokratikus és szabad Magyarország. Orbántól megszabadulni nemzeti érdek. Ma a legfontosabb. De ne hidd, Olvasó, hogy már itt a mélypont. Jönnek majd a szabadcsapataik, a rubellel fizetett trollok, a kilóra megvett zenészek, színészek, igazgatók, főispánok, sportolók, közszolgák, ügyészek, akik ki fognak tartani, amíg csak lehet. Idő lesz, amíg leesik a tantusz, hogy hazaárulóknak hittek, gazemberekhez simultak pénzért, pozícióért, hatalomért. Idő lesz, míg az elvakított hívek ezt megértik. Türelem kell hozzájuk...

A repedések már látszanak, de éppen Áder mutatta meg, hogy a hatalom parancsa ma felülír mindent, ami érték, ami magyar.

Ezeknek Magyarország nem számít, csak a Fidesz és Orbán. Épp ezért lesz elég Orbánt leszedni és a Fidesz összeomlik.

Készüljünk, barátaim! Lesz itt feladat bőven...
Szerző: Gréczy Zsolt