Orbán szobája árából nem lenne éhező gyerek

2016. December. 25. 08:41

Alcsútdobozon nyilván az asztal körül kergette apuka, ha nem volt arannyal bevonva a tapéta, ha nem tízmilliós értékű műkincsek között rugdalta a labdát. Orbán egy felcsúti stadion árát költi el a pénzünkből saját, várbeli dolgozószobájára.

Hívei szerint puritán életet él a Simicska szerint besúgó vezérük, akinek vagyona nagyjából százmilliárd körül lehet. Már ami látszik belőle. Most ott tart az urizálásban, hogy mindegy 3 és félmilliárd forintot, azaz 3500 millió forintot költ el arra a szobára, ahonnan folytatni kívánja nemzetpusztító tevékenységét.

Ennyi pénzből minden éhező gyerek minden nap meleg ételt kaphatna. Ennyi pénzből szegény, de tehetséges fiataloknak egyetemi ösztöndíjat lehetne alapítani. Ennyi pénzből több hajléktalanszállót fel lehetne újítani. Ennyi pénzből orvosi műszereket lehetne venni.

De ennek az embernek ez mindegy. A Várból akar lenézni megnyomorított, megalázott nemzetére. Talán nem is véletlen, hogy akkor derült ki ez a lakberendezési hír, amikor kígyózott a sor egy tál ételért a Blaha Lujza téren.

Orbán Magyarországa 2016 karácsonyán. Hagyjuk, hogy övé legyen 2018-ban is?
Szerző: Gréczy Zsolt