A pártnak mindig igaza van

2017. January. 03. 19:19

"Az elszámolás jelenleg is folyik, befejezéséig szíves türelmét kérjük" - írja a Miniszterelnöki Iroda arra a kérdésre, hogy mibe került az Erzsébet utalványok és a miniszterelnöki levél postázása.

Pedig a kérdés nem bonyolult. Ha igaz, hogy 400 forint volt az Erzsébet utalványok célba juttatása, az - figyelembe véve, hogy 2 millió nyolcszázezren vagyunk nyugdíjasok - csak egy szorzás kérdése. Az eredmény 1 milliárd egyszázhúsz millió.

A kérdés inkább az, ha mindenképpen kellett hozzá az Orbán-féle propagandalevél, akkor azt miért kellett egy külön borítékban postázni? Gyanítom újabb 1,1 milliárdért. Ennek a kérdésnek a megválaszolására már tényleg kell egy-két hét... De persze a PÁRTNAK mindig igaza van, még akkor is, ha éppen fogalma sincs senkinek róla, hogy mi a párt álláspontja.

Egyébként nemrégen adtam fel levelet, itt nem messze a kispostán. Amikor a hölgy átvette a borítékot, akkor közölte, hogy mennyit fizetek. Ezek most, hetekkel később mit számolgatnak?

És miért bízik bennük a Posta? Nem emlékszik erre az esetre?

"Megkezdődött a Fővárosi Bíróságon kedden az a per, amelyben a Magyar Posta Rt. csaknem 110 millió forintot követel a Fidesztől azért, mert a párt többszöri felszólítás ellenére sem fizette ki a két választási forduló között kézbesített kampánylevelek szerződés szerinti ellenértékét."
Szerző: Juszt László