orbán egy elmeháborodott, ön- és közveszélyes őrült

2017. April. 06. 16:09

Donald Trump ezt imádni fogja (ja nem...)

Holnapután lesz a napja, hogy Magyarország, pontosabban Semjén Zsolt, nukleáris egyezményt ír alá Iránnal (!!!!!), atomreaktorok közös gyártásáról.

Hirtelen ennyi.

Eddig csak azt mondtam, hogy orbán nem az én miniszterelnököm, de ettől a pillanattól kezdve azt mondom: orbán egy elmeháborodott, ön- és közveszélyes őrült, akit ma zártintézetbe kell vinni.

A Teheran Times ma címoldalon hozza, hogy április 8-án Semjén Zsolt és teheráni partnere a két ország közötti nukleáris együttműködési szerződést írnak alá.

Akinek egy csöpp esze van, s nem elvakult fidesz hívő az üljön le egy pillanatra, s próbálja meg átgondolni ezt a hírt. Adott Irán - mondhatnánk szebben is, de minek? - a páriaország, amely már háborúba keveredett a nyugattal - elsősorban a szövetségeseinkkel - az USA-val atomügyben. (Most hagyjuk, hogy ez menyire volt megalapozott, vagy nem.)

Ehhez adjuk hozzá azt az iszlámfóbiát, amit pontosan ez a kormány hajszolt az egekbe. Az is kiderül az írásból, hogy közel egy éve folynak, a legnagyobb titokban ezek a tárgyalások.

Nem hiszem, hogy valaki értelmes magyarázatot tud adni nekem erre, a most napvilágra került öngyilkos akcióra.

Arra meg különösen kíváncsi vagyok, hogy mit szól ehhez a lépéshez orbán nagy barátja, Trump?
Szerző: Juszt László