orbánnál nincsen hazugabb ember!

2017. April. 12. 08:11

Nyílt, tahó és suttyó, valamint erőszakkal riogató fenyegetés érkezett a magyar nép és a magyar demokraták címére, Bayer Zsolttól. Ilyen még nem volt.

"...záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat - még egy darabig. Aztán majd nem.

Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?"

Rosszul tudja Bayer! Én például már megtapasztaltam orbán 1999-es miniszterelnöksége idején. Csak azért tartóztattak le, tartottak nálunk házkutatást, s egy éven keresztül folytattak egy teljesen törvénytelen eljárást, mert megmutattam azokat a dokumentumokat, amelyek egyértelműen bizonyították, hogy orbánnál nincsen hazugabb ember. És ez bizony orbán Magyarországán BŰN.

És még valami Bayer Zsolt! Én nem csak láttam, de le is filmeztem azt a lámpaoszlopot, amit a barátaiddal nekem szántatok, amin ott volt a nevem... Az se izgatott. Úgyhogy a minimum az, hogy sza...k a dühödre. Te már nem tudsz nekem semmi újdonsággal szolgálni, hacsak... nem jelenteted meg az egykori Népszabadságban megjelent írásaid gyűjteményes kötetét.
Szerző: Juszt László