2018.01.23. kedd
névnap: Zelma
Juszt László blogja

Tételezzük fel, hogy a mostani Orbánnak van igaza

2017. június 12. 14:19

Tételezzük fel, hogy a mostani Orbánnak van igaza, s nem annak, amelyik néhány éve a munkaerőprobléma megoldását a bevándorlásban látta és láttatta.

Az igazsága egészen más okokból nem elfogadható. Azt mondja:

- "amíg Magyarország demokratikus alapokon áll, nem fogadja el, hogy Brüsszel lopakodva elvegyen nemzeti jogaiból."

Már bocsánat, de attól, hogy valakit - mondjuk - demokratikusan választottak meg, nem következik, hogy a hatalmat is demokratikusan gyakorolja. Pl.: Hitler, Mussolini.

- "Brüsszelben ma egy "pénzügyi spekuláns" szabja meg, "merre van az előre". Európai vezetők "hajbókolnak" Soros György előtt, aki megmondhatja, mit kell tennie Európának."

Ez egy semmivel nem bizonyított "ellenségképző" kijelentés, amely hasonló ahhoz, hogy teszem az: ma láttam az az Astoria aluljáróban Orbánt, amint éppen egy 12 éves kislányt erőszakolt meg.

- a nemrégiben zárult nemzeti konzultáció eredményeit ismertetve elmondta, "a magyarok többsége úgy gondolja, nem engedhetjük meg, hogy Brüsszel betelepítési programokat kényszerítsen Magyarországra."

Ennél a "nemzeti konzultációnál" nagyobb és költségesebb kamut a föld nem hord a hátán. Hol és ki számolta meg a "visszaküldött" 1.600.000 levelet, akinek el is lehet hinni? És ki olvasta őket el? Teszem azt mennyi volt köztük az anyázós?

Csak a vicc kedvéért: ha feltételezzük, hogy egy levélre 2 percet szántak a visszaérkezése után, az azt jelenti, hogy 53.333 munkaórát fordítottak rá, azaz 6.666 munkanapot. Ez pedig azt jelenti, hogy száz hivatalnok 67 napig mást se tett, csak Orbán leveleit olvasta - a "néppel való együttműködés érdekében."

Viccnek nem rossz!
Szerző: Juszt László

További Juszt László blogja hírek