Bayer Zsolt a hullarabló mosléksajtóról

2017. July. 17. 06:38

"Nyitott mellkassal" szállították a gyereket, mert nincs CT, a gyerek pedig belehalt. "Bezzeg vizes vébére meg Seuso-kincsekre van pénz!" Ezt a sípot fújják a gazemberek. A tények, a valóság most sem számít - így kezdődik Bayer Zsolt írása a Magyar Idők hétvégi számában.

A szélsőséges kirohanásairól elhíresült publicista most sem fogta vissza magát.

Bayer Zsolt szerint a neoliberális aljasságnak a legjobb, leghűségesebb cselédje az új baloldal, amely most egy kislány halálát használja fel, hogy politikai tőkét kovácsoljon magának.

"Nyitott mellkassal" szállították a gyereket, mert nincs CT, a gyerek pedig belehalt. "Bezzeg vizes vébére meg Seuso-kincsekre van pénz!" Ezt a sípot fújják a gazemberek.

Bayer szerint a baloldal úgy véli, hogy csak elegendő hangerővel kell ordítani a hazugságot, és akkor majd talán beleég a fejekbe, a társadalom legalján élőkébe.

S hogy mi a valóság? A valóság az, hogy az a szerencsétlen kisgyerek így is, úgy is meghalt volna. Mert olyan fejlődési rendellenességgel született, mely alkalmatlanná tette szegényt az életre. A szívklinika főigazgatója, Ofner Péter elmondott mindent.

S ebből lett az, ami. A hullarablók dáridója. Becstelen gazemberek örömtánca. Ugyanis ezeknek a kislány halála egyáltalán nem fáj, inkább örülnek neki, mert lehetőséget látnak benne, hogy üssék-vágják a kormányt. A kormányt, amely megháromszorozta a CT-k számát az országban a 2010 előtti állapotokhoz képest.

Bayer szerint ez a kormányt, felújította majdnem az összes vidéki kórházat, és most fog felépíteni Budapesten egy új, XXI. századi intézményt. S mit is tettek az elődei? - teszi fel a kérdést, majd meg is adta a választ: bezárták az OPNI-t, bezárták a Szabadság-hegyi gyerekkórházat.

A mai hullarablók pedig akkoriban vagy ujjongtak, vagy sunyítottak. Ma pedig CT-ket és Seuso-kincseket számolgatnak, és aljas, becstelen módon hazudoznak. A Jobbiktól az MSZP-ig és vissza, no és persze a mosléksajtó. Mi meg eltűrjük. Csak tudnám, miért...
Forrás: Magyar Idők / Sztárklikk