Dajcstomi elmagyarázta, hogy miért olyan rohadt gazdag Mészáros Lölő

2017. August. 12. 16:43

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője ismét mélyenszántó gondolatokkal örvendeztette meg a nagyérdeműt. Megtudtuk, hogy örülnünk kell annak, hogy sokkal kevesebb fizetésért dolgozunk, mint a környező országokban élő munkavállalók, hiszen így nagy kedvet éreznek a külföldi vállalatok, hogy Magyarországon vessék meg a lábukat.

Dajcstomi szerint persze jó lenne, ha növekednének valamelyest a bérek, de véleménye szerint gyerekes dolog azt gondolni, hogy az emberek egyenlőek. Ez csak a kommunizmusban létezett - tette hozzá.

"(...) Azt tudom mondani, hogy az egy nagyon-nagyon helyes törekvés - az élet minden területén -, az emberek számára a hátrányt jelentő különbségek csökkentése, az esélyteremtés legyen jellemző, DE EGYFORMÁVÁ NEM FOGUNK VÁLNI."

"(...) Ha ezek a különbözőségek például az érvényesülésben, a sikerben a jövedelemben vagy a munkateljesítményben is megjelennek az természetes. Ez az, ami a világot előre viszi."

"(...) Aki ezeket a különbségeket akarja egy ostoba politikai megfontolásból az egyformaság állapotának kialakítása érdekében megszüntetni, az kárt okoz az embereknek."


Feltételezhetően ez a magyarázata annak, hogy Mészáros Lőrinc miért gazdagodik ilyen elképesztő ütemben, miközben magyarok ezreinek okoz gondot a csekkek befizetése vagy akár a gyermekek iskoláztatása. Hát hiába na... Mészáros Lölő tehetségesebb mindannyiunknál...

Szerző: Jász