Így akarták Vona Gábort lejáratni

2017. August. 12. 08:41

Eddig is mindenki számára világosnak kellett lennie, hogy Terry Black hatalmasat hazudott, amikor tavaly ősszel a TV2-nek azt nyilatkozta: homoszexuális orgiákon vett részt Vona Gáborral. Most azonban egy fiatal meleg prostituált tiszta vizet öntött a pohárba.

Takács Milán Gagastar néven ismert srác a Facebookon azt írja:

"Most már biztos hogy heteken belül eldől, mikor működök együtt egy produkcióba az RTL el. Többször megkerestek, többre nemet mondtam, de aztán elértem a több visszautasítás után, h olyan produkcióba szerepeljek ahol csak rólam van szó.

Eddig hosszabb csend után újra hallatok magamról még pedig nemis akárhogy. Vártam az alkalmat :)) hát hamarosan 1-2 hét...

Eltűntem, pihentem, holott szerepelhettem vna a Vona Gabor meleg botrány úgy eredetileg nekem szánták és lehet durrant volna de nem minden aron már..."


Az erősen exchibiconista prostituált persze ki is találhatta ezt a történetet, hogy felhívja magára a figyelmet. Csakhogy ennek több mint fél évvel a már régen lecsengett kamuhír után nem sok értelme lenne, nem beszélve arról, hogy Gagastar Milán eddigi működése során soha nem adta tanúbizonyságát semmilyen politikai érdeklődésnek. Ellentétben Terry Blackkel, aki számos alkalommal kifejtette a Jobbikkal szembeni ellenérzéseit, és egy rövid életű pártot is alapított.
Forrás: Sztárklikk