Isten óvja ezt az országot, hogy ilyen idióták vezessék

2017. June. 19. 09:34

Most már nagyon-nagyon mérges vagyok. A sztori röviden: Van egy ikertestvérem, Beatrix. Van neki egy párja, Rudi. Van egy gyönyörű kislányuk Kincső. Nem házasok, de sok "Fideszes" értelemben vett család megirigyelhetné azt a szeretet amiben nevelik Kincsőt.

Beusnak 3 éve elkezdett fájni a háta. Orvostól orvosig rohangált, MRI-re fél évet kellett várnia, nem megyek bele nagyon, végül közel egy év után kiderült hogy többszörös gerincsérv.

Műtét műtét után, a vége: 43 évesen, gyerekkel leszázalékolták, bottal tud járni. (Jobbanteljesít az egészségügy is, tudod.) Rudi -hatalmas megbecsülés neki - természetesen nem hagyta el (persze ez a normális, de mindenki hallott olyat hogy az egyik fél súlyos betegségét a másik nem tudta kezelni és szétmentek), hanem duplán odateszi magát hogy normálisan tudjanak élni. Hajnaltól késő estig dolgozik egy bútorcégnél, elad, kiszállít, összeszerel.

Másfél éve tönkrement az autójuk, nagy nehezen tudta szerezni családi összefogással (nem Fidesz módra, hanem adózott jövedelemből, a valódi nyugdíjas szülők segítségével) egy viszonylag új autót. Vigyáznak rá mint a szemük fényére.

Az autó nekik a családi együttmozgást jelenti, ugyanis Beus már csak bottal tud járni. Rudi ma hajnalban fél hatkor (igen SZOMBATON 5:30-kor hogy meglegyen minden amire szükségük van) indult volna dolgozni és erre ment le, amit a képeken látsz.

Balszerencséjére az egyik hirdetőoszlop mellé parkolt amin a "Ti dolgoztok, ők lopnak", vagyis Fidesz elmúlt 7 évről szóló plakát volt kiragasztva.

Jött is a szokásos kommandó, és nem tisztelve sem Istent, sem embert, sem magántulajdont, a feltételezhető- pártukáznak megfelelve fekete festékkel mázolták össze a plakátot.

És mint a feltöltött képeken látszik, a sógor kocsiját is. (többször szóba került Fideszes politikusok felé intézett kérdés formájában a festegetés, egyszer sem határolódtak el, sőt mit találtam: épp a XV. kerületben Kósa Lajos Fidesz alelnök személyi titkára szervezte a XV. kerületben a festegetést, sőt még bátorította is a híveket, hívőket.Legkevésbé sem tisztelt Fideszhez kötődő, vagy hívő festegetők! A következő részben hozzátok szólok:

Először is annyit üzenek nektek hogy nem vagytok mások mint a munkásőrök sírból kimászott zombi-utódai.

Kibaszott csinovnyik nyalonc FIDESZCSICSKÁK, SENKIK vagytok!!!

Másodszor: Úgy tűnik hogy annyira hülyék vagytok hogy egy kurva plakátot sem tudtok lefesteni. Isten óvja ezt az országot hogy ilyen idióták vezessék, akik egy 3 négyzetméteres plakátot sem képesek eltalálni.

Végül pedig és ez egy ígéret: ha elkaplak benneteket, az összes flakon festéket, amit nálatok találok rátok fogom fújni.

Ha vödrös akkor pedig rátok fogom borítani. Ha két vödör lesz akkor két vödör festékben fogtok fürdeni.

És ezt nagyon komolyan mondtam. Ugyanis az egy dolog hogy mit művelnek az imádottjaitok az országgal.

Az egy dolog hogy ti ebben hisztek. De a családom, a mozgáskorlátozott ikertestvérem szent és sérthetetlen.
MINDENKINEK, nemhogy ilyen senkiknek, ilyen nyaloncoknak.

És a végére egy lovagias ajánlat annak aki bármilyen formában részt vett ebben a gyalázatban: Ha magadra ismersz megbízóként vagy kivitelezőként, és jelentkezel nálam és a bemutatott számla ellenében megtéríted a testvéremék kárát, szép szóval elmagyarázom neked hogy ezt miért nem lehet, te meghallgatod és utána egy piros pontot beírok a 3 fekete mellé.

Vagy így, vagy úgy de mindenképp fogunk találkozni, hidd el. Mert ezt nem fogom annyiban hagyni, nekem elhiheted.

V. Viktor
Forrás: Facebook