Itt van Molnár Zsolt válasza Botka vádjaira

2017. July. 26. 11:47

Keményen nekiment saját párttársának Botka László miniszterelnök-jelölt a 168 Órának adott interjúban. Botka szerint, ha az MSZP valamit eldönt és azt valaki egy hónappal később nyíltan, a sajtóban kritizálja, az árulásnak számít. Molnár a Sztárklikknek azt mondta: nincs döntés még az MSZP-ben a szövetségi politikát illetően.

Molnár Zsolt korábban lapunknak azt nyilatkozta, hogy annak ellenére, hogy teljes mellszélességgel támogatja Botka Lászlót, Magyar Szocialista Párt szövetségi politikájával kapcsolatosan azonban vannak és lehetnek véleménykülönbségek. Botka ezt láthatóan nem tolerálta és árulónak nevezte Molnárt.

Molnár Zsoltot telefonon értük utol, aki lapunknak elmondta:

"Nagyon sajnálatosnak tartja, hogy folytatódik a baloldali polgárháború, az MSZP-n belüli kiszorítósdi, ahelyett, hogy a NER és Orbán Viktor leváltására koncentrálnának.

Állítja, bár Botka László személyét támogatja, de a követendő stratégiával kapcsolatban más véleményen van.

"Én a teljes körű együttműködés híve vagyok, a Jobbikot leszámítva az MSZP-nek valamennyi ellenzéki párttal össze kellene fognia, csak így váltható le a Fidesz" - magyarázta.

Molnár azt mondja, hogy már hetek óta kapta a burkolt és kevésbé burkolt fenyegetéseket Botka környezetéből, hogy ha nem áll le, akkor a NER-ügynökének bélyegzik majd meg.

Arra, hogy Botka szerint szembemegy az MSZP döntésével, ami árulásnak számít, Molnár azt mondta: nincs döntés még az MSZP-ben, ebben a kérdésben az országos választmány dönt majd.

Hozzátette: Molnár Gyulát az MSZP elnökének úgy választották meg, hogy programjában az összefogást hirdette meg.
Szerző: Konczik Márton