Kocsis Máté egy perc alatt tette tönkre a Fidesz gyűlöletkampányát

2017. September. 12. 20:05

A Fidesz-kormány a legújabb lejáratókampányában Vona Gábort és a Jobbikot vette célkeresztjébe. Azt állítják: rettegnek az idős emberek Vona nyugdíjasgyalázása óta. Körmendi Gábor riporter egy hirtelen ötlettől vezérelve, vasárnap délután ellátogatott a Szenes Iván emlékkoncertre, abban bízva, hogy megtalálja a rettegő nyugdíjasokat. Nem így történt...

A Fidesz-kampány úgy látszik, nem érte el a célját. Több ezer vidám szép korú szórakozott a koncert helyszínén, akiknek eszük ágában sem volt rettegni.

Egy pillanatra úgy tűnt, az emlékestre ellátogató Kocsis Máté megmentheti a Fidesz becsületét, de a szerencsétlenségére mostanában nem nézett tévét, így fogalma sem volt arról, hogy mit kellene mondania.

A Következő beszélgetés zajlott le a Fidesz frakcióvezető-helyettese és a riporter között:

- Körmendi: Mindenki röhög azon, hogy rettegnek a nyugdíjasok. Attól, mert csúnyán néznek rájuk a jobbikosok. Ezt miért kellett?

- Kocsis: Nem néztem sem Tényeket, sem TV2-t, sem Origot, sem mást. Úgyhogy elnézést kérek a tudatlanságomért. Én remélem, hogy senki sem retteg. Ha valaki retteg, akkor pedig ne rettegjen, mert ez egy biztonságos ország...


Forrás: Sztárklikk