2017.09.23. szombat
névnap: Tekla
Közélet

Orbán ennyi erővel már lövethetett volna

2017. május 19. 17:42

Feszült jelenetnek lehettek szemtanúi csütörtökön azok, akik a kirúgási és felmondási hullámok után is a kormányközeli Origo szerkesztőségében maradtak. Fekete-Győr András és Papp Gergő, a Momentum elnöke és sajtóreferense bejutott a Montevideo utcai épületbe, majd számon kérte cikkei miatt a portál újságíróját, Kovács Andrást.

Előre szeretnénk leszögezni, hogy nem az a célunk, hogy igazságot tegyünk, de azt mindenképpen meg kívánjuk jegyezni, hogy Orbán ennyi erővel már lövethetett is volna...

Vajon milyen politikus lesz az az ifjú titán néhány év múlva, aki kezdőként beront egy újság szerkesztőségébe és ott számon kéri az újságírót, mert nem tetszettek neki a róla írt cikkek? Legközelebb Kubatov kopaszait kéri kölcsön, esetleg bezáratja a szerkesztőséget, mint a Fidesz a Népszabadságot?


Egyébként a történtek miatt az Origo feljelentést tesz. Kovács András a Magyar Időknek azt nyilatkozta: megdöbbentő, hogy egy magát komolynak mondó párt elnöke olyan jogsértésre vetemedik, hogy engedély nélkül betör egy magántulajdonban lévő épületbe.
Forrás: Sztárklikk
Szerző: Konczik Márton

További Közélet hírek