Teljes szívemből kívánom az egész magyar kormány és seggnyalóik részére

2017. June. 18. 15:49

Az ember ugye tervez, aztán arra ébred hajnal 3-kor, hogy az asszony közli, megyünk a gyerekkel a Heim Pálba, mert hány. A gyerek egyébként hatéves, eleven és mindig rohan és este fejjel beleállt az egyik szekrénybe, ami egy púpot eredményezett a fejére, persze az ember azt gondolja, hogy egy borogatással letudva az egész. A hányás viszont már más megvilágításba helyezi a dolgot, mert lehet agyrázkódás, vagy más is, oké, irány a kórház.

Heim Pál, sebészet, röntgen, semmi komoly, de a 48 órás megfigyelés előírás, így irány a gyerekosztály.

Ki az, aki járt már gyerekosztályon az elmúlt 40 évben?

Nos, annak mondom el, aki még soha, hogy semmi sem változott. Hajnalban lépünk be a kórterembe, hét ágy és hat anyuka a földön fekve alszik az ágy mellett a kövön, aki nem bírja, az a stokin bóbiskol, vagy gyermekével a karjában sétál. Jöttünkre páran feltápászkodnak, gyűröttek, fáradtak, anyák...

Ablak nincs nyitva, fülledt büdös, én elmegyek papírozni a felvétellel kapcsolatban, párom marad a fiammal. Később visszamegyek, gyerek elalszik, mi a párommal szemlélődünk csendben.

A 17 éves nagykamasztól kezdve, a pár hónapos csecsemőig együtt, egy légtérben, az intimitás legkisebb esélye nélkül. Anyuka szoptatni próbál, a kiskamasz bámulja, mit tehetnének, mindkettő azt csinálja, amit csinálnia kell. A kamasz fiú kíváncsi, a baba éhes, az anyukának pedig csak a baba számít.

Beszól a nővér, ne üljünk az ágyra, mert nem szabad, de stoki csak egy van, anya marad, én eljöttem és most itt verem a klavit nagyon mérgesen!

Teljes szívemből kívánom az egész magyar kormány és seggnyalóik részére, hogy egy hónapot töltsenek el így, ahogy ezek a szülők teszik, aggódva a gyerekért, éjszakánként a földön, vagy a stokin aludva, napközben kábán meredve a semmibe, automatikusan játszva a gyerekkel, úgy, hogy nem jár étel, azt külön kell beszerezni, evőeszközt, poharat, tányért bevinni és a tisztálkodás minimális lehetőségével, menstruálva. (Az utolsó opciót külön ajánlanám Balog emberminiszternek)

...és leírom, hogy még stadiont, még üveghidat, még űrközpontot, még kisvasutat, még, még, még!

Nekem a Fidesz KDNP rezsimről egy dolog fog mindig eszembe jutni, akkor is, ha már régen nem lesz, az embertelensége és a kivagyisága.
Szerző: Lang Alex