Én is az ügynökök közé tartozom

2017. April. 10. 18:19

Németh Szilárd előtt nincs titok. Kiszagolta, hogy a tegnapi 70-80 000 embert Soros szállította repülővel és buszokkal a tüntetésre, és az az igazi célja, hogy az általa pénzelt ügynökszervezetek segítségével szétzilálja a határvédelmünket. Természetesen én is az ügynökök közé tartozom, így választhattam: repülővel tüntetni vigyenek vagy a határvédelmet szétzilálni.

Utóbbihoz keveset értek, tüntetni viszont már sokszor voltam, ezért ezt választottam. Méghozzá a repülős megoldást, mert a Veres Pálné utca a másik irányban egyirányú, ezért a busz csak távolabb vitt volna a gyülekezőhelytől.

Sajnos az ügynökhálózat egyelőre nem tette igazán alkalmassá a környéket a leszálláshoz, (kéretik pótolni!), a házunk teteje nem lapos, és noha a közelben van lakása a Habony-rokonságnak, a Rogán-barátság ellenére sem létesítettek még egy vacak helikopter-leszállót sem. Esetleg a József nádor tér jöhetne szóba, ott szerencsére a kormány jó szokása szerint már minden fát kiirtottak, hiszen ott egy állítólag Tiborczhoz is kapcsolódó cég építtet szállodát.

Talán a gödörben landolhatna Soros repülője, viszont én nem könnyen botladoznék oda a magassarkú cipőmben. Ráadásul azt sem tudom, mi lenne a biztonságos célállomás. A demonstrálók a Várkert bazárnál találkoznak, de ha oda túl sokan érkeznek repülővel, már megunt beszakadna az úttest, és sokadjára újra kellene avatni a Bazárt.(Bár legalább megvannak az előző avató beszédek, lehetne válogatni.)

Lehetne persze egyenesen a Kossuth térre repülni, fa ott sincs hála istennek, beton annál több, mintha direkt kifutópályának tervezték volna. Ott viszont más baj van. A kormány ragaszkodott ahhoz, hogy a tér az 1944-es képét nyerje vissza. És hát ... izé... Sorosnak az oly szép 44-es esztendőben sárga csillagot kellett viselnie, és egyelőre nem tudtam meggyőzni, hogy talán a repülőgépére is illene kitennie.

Így aztán abban maradtunk, hogy ezúttal a kettes villamost küldi értem. Az is sárga.
Szerző: Lendvai Ildikó