Gyurta Dani élete legjobbját akarja úszni a Duna Arénában

2017. July. 14. 15:49

Gyurta Dániel készül a világbajnokságra, mi több, élete legjobbjára törekszik kétszáz mellen a Duna Arénában, s ez még akkor is igaz, ha nemrégiben kiújult a hátsérülése, és így a fájdalmat is elviselve kell dolgoznia a rajtig.

Cáfolta azt a pletykát a Nemzeti Sportnak adott interjúban Gyurta Dániel, hogy nem indul a budapesti világbajnokságon.

Az olimpiai bajnok mellúszó állítja, minden korábbinál keményebb munkát végez Nagy József irányításával.

"Sokszor hallottam olyan megállapítást, hogy annál többet nem lehet dolgozni, mint amennyit én melóztam a korábbi években az edzőim mellett.

Erre Nagy József alaposan rácáfolt..." - mondta Gyurta, és közölte, soha nem volt jellemző rá a megfutamodás, az athéni olimpia utáni kudarcok nyomán is visszakapaszkodott, és a világ legjobbja lett.

A pletykák nem bántják, úgy véli, mindent elért a sportágban, amit csak lehetett, és nem foglalkozik azzal, mások hogyan vélekednek róla.

"Tisztességesen felkészültem erre a világbajnokságra, aztán meglátjuk, ez mire lesz elég" - mondta a mellúszó, de elárulta, hogy hat hete megnehezíti a mindennapjait egy sérülés.

Új technikát tanult meg, erre szükség volt azért, hogy gyorsuljon, ám ez előhozott egy hátsérülést, amely a kezelések ellenére újra és újra kiújult.

"Nem fogok visszalépni a kétszáz melltől, sőt, nem titkolt célom, hogy a Duna Arénában életem legjobb idejét ússzam" - jelentette ki Gyurta Dániel.
Forrás: InfoRádió / Sztárklikk