Hosszú Katinkáék már tervezik a babát

2017. April. 18. 05:34

A világ legjobb úszónője nem mindennapi titkot árult el. Rajongóival tudatta: csak úgy, mint a hölgyek többsége, ő is babára vágyik.

Háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk, Hosszú Katinka, gőzerővel készül a vizes VB-re, ahol hazai rajongói előtt bizonyíthat. Katinka nem nagyon szeret érmekről beszélni, azaz megjövendölni, hogyan teljesít, hiszen elmondása szerint nem tudhatja, mi van ellenfelében, azaz versenytársai épp aznap milyen formában lesznek.

Katinka, akinek az edzője Shane Tusup, és aki nem mellesleg élete párja, minden figyelmét imádott társára összpontosítja, és persze nem csupán a sportot illetően.

Az úszónő pedig nem mindennapi titkot mondott el, nevezetesen, hogy mikor szeretnének babát. "Shane-nel szeretnénk gyereket, pár éve ez már rendszeres beszédtéma közöttünk. Valószínűleg már lenne is, ha nem élsportoló lennék. A versenysport és a gyerekvállalás azonban nem fér össze, így 2020-ig nem tervezünk babát. Utána pedig meglátjuk. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell."- idézi az úszónő Blikknek mondott szavait az AcNews.
Forrás: acnews.hu