Storckot csak nem rúgták ki

2017. June. 15. 21:11

Storck marad... Így bírt dönteni az MLSZ vezetősége. A hírt maga az elnök, Csányi Sándor jelentette be.

Magyarországon ezek szerint kevés egy kapitány kirúgásához az, hogy meccsek óta nem lő a válogatott egy árva gólt sem, ráadásul kikap Andorrától, vagyis a világ egyik leggyengébb csapatától. (A bundagyanút már ne is keverjük ide.) Csányi azt is elárulta, hogy Storck felajánlotta a lemondását, amit az MLSZ elnöksége nem fogadott el.

Na így azután végképp nem értem, hogy miért maradhatott a német. Mert ugye, ha nem ajánlja fel a lemondását, akkor nagyobb a gáz. Ha ugyanis simán kirúgják, akkor nyilván jár neki egy nagy valag végkielégítés. Az MLSZ vezetői ez esetben okoskodhattak volna úgy, hogy: na, mostan, mán úgyis kiestünk ebből a selejtezőből, a csávó szerződése meg annak végéig szól. A tököm fog fizeti neki a lelépési díjat, csinálja csak végig, azután majd nem hosszabbítunk. Mindenki jól jár: nekünk nem kerül pénzbe, őt nem rúgják ki, és nem is kell szezonközben kapitányt keresnünk. A focinak meg mindegy...Hö-hö-hö.

De így, hogy ő maga mondott le, végképp nem értem, mi a szent szöszért nem fogadták el érdemei elismerése mellett a lelépési szándékot. Annyira tetszett nekik az Andorra elleni meccs? Vagy annyira nagyon bejön az elnökségi tagok közül valakinek (esetleg valamelyikük feleségének-lányának) ez a német úriember? Vagy mi a franc lehet?

Ahogy Hofi mondaná: á, etetnek bennünket, etetnek... Storck úr további jó munkát, arra meg megkérem az olvasókat, hogy fejtsék meg, mit jelent az MLSZ... (Egy tipp már jött: Mindent Lenyelők Szövetsége.)
Szerző: Kancsal