Tömegverekedés miatt szakadt félbe egy Bács-Kiskun megyei bajnoki focimeccs

2017. March. 16. 14:09

Két perc volt hátra a Bács-Kiskun megyei II. osztályú Nyárlőrinc-Pálmonostora labdarúgó-mérkőzésből, amikor tömegverekedés miatt a játékvezető lefújta a találkozót. A pályán történt eseményekről a baon.hu számolt be.

Az első félidő végén a vendég Pálmonostora vezetett egy góllal, amit a második játékrészben tizenegyessel egyenlített ki a Nyárlőrinc. Torbán Csabát buktatták a büntetőterületen belül. A tizenegyes járt ugyan a hazaiaknak, sárga lapot viszont nem adott a játékvezető a vétkes védőnek, akinek már volt egy sárga lapja.

Ezt követően a vezetést is megszerezték a nyárlőrinciek. Már a hosszabbításban járt a mérkőzés, a játékvezető jelezte, hogy egy perc van hátra, amikor ifj. Bálint Tibort lekönyökölték, amiért ápolásra szorult. A sípmester ezért plusz két perc hosszabbítást mutatott még fel.

A vendégcsapat felrúgta a labdát, ami után Mohácsi Marcell nyargalt, aki Marton Richárddal ütközött. Ezt követően a két játékos lökdösni kezdte egymást, ezért a játékvezető mind a kettőnek felmutatta a piros lapot, amit el is fogadott mind két fél. A szurkolók azonban nem.

Berohantak a pályára - szemtanúk szerint egy tucat néző -, lökdösődés, a játékvezető szerint tömegverekedés alakult ki a két csapat játékosai és szurkolói között. Mind a két edző, György Csaba és Fütyü Illés is beszaladt a pályára, hogy szétválasszák a játékosokat. Fütyü Illés ezen a találkozón eltiltása miatt nem ülhetett a kispadon. Sajnálatos módon ő is kapott két pofont az egyik hazai nézőtől.

A dulakodást követően a játékvezető lefújta a találkozót. A fegyelmi bizottság csütörtökön fogja majd tárgyalni az ügyet.
Forrás: baon.hu