Hátha így Orbánt végre fogadják a Fehér Házban

2017. June. 04. 12:15

Látjátok feleim mikvogymuk? A mi nagy vezérünk, a Kárpátok új Géniusza már megint megelőzte a korát.

Magyarország ugyanis már hét évvel ezelőtt hadat üzent a globális felmelegedés elleni küzdelemnek, amikor elszánt harcot indított minden környezetkímélő energiatermelési mód ellen.

Téved aki azt gondolja, hogy a szélerőművek építésének törvényi ellehetetlenítése, a napenergia háztartási használatának büntetőadóval történő sújtása a kormány környéki oligarchák önző érdekeit szolgálta.

Persze, hogy nem azért büntetik a korszerű és környezetkímélő energia előállítását, mert nem sikerült a kormánynak rátennie ezekre a kezét. Egyszerűen Orbán megérezte azt, amit még senki nem tudott. Hogy a legfelsőbb földi hatalom is így fog cselekedni.

Most már csak az a kérdés, hogy hogyan sikerül pillanatok alatt áthangolnia a közvéleményt, és elmagyarázni a zembereknek, hogy nekünk tulajdonképpen az az érdekünk, hogy a globális felmelegedés minél gyorsabban és eredményesebben pusztítsa a világot.

A helyzetet némileg nehezíti, hogy Magyarország írta át elsőként a párizsi klímaegyezményt.

De tudjuk, hogy ilyen apróságok nem jelentenek számukra leküzdhetetlen akadályt. Ahogyan sikerült a jobboldali szavazókat meggyőzni arról, hogy Magyarország eminens érdeke, hogy Oroszországhoz dörgölőzzön, miközben ugyanezek a jobboldali szavazók néhány héttel korábban még azt gondolták, hogy az ország első és legnagyobb ellensége a nagy orosz barna medve, és emiatt például lelkesen tapsikoltak a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar tönkretételéhez.

Az áthangolás már megkezdődött. A 888.hu már eleresztette az első cikket arról, hogy milyen bátor és előremutató lépés volt Trump részéről az egyezmény felmondása, mert az egész globális felmelegedésről szóló mantra csak a globalista liberális elit véleményterrorjának szörnyszülött víziója.

És ezt az álláspontot pillanatokon belül át fogja venni a kormány propagandagépezete. Hiszen ha felzárkózunk Trump mögé ebben a kérdésben, akkor ez újabb esélyt teremhet arra, hogy Orbánt végre fogadják a Fehér Házban.

Márpedig ez, mint tudjuk sokkal fontosabb, mint az ország és a világ érdeke.
Szerző: Vásárhelyi Mária