Viharos sebességgel süllyed a hajó

2016. November. 18. 09:58

Úgy tűnik az Európai Bizottságnak tényleg nincs veszélyérzete! Még mindig nem érzékelik, hogy a tűzzel játszanak, amikor az újabb és újabb botrányokat megpróbálják a szőnyeg alá söpörni.

Nem veszik észre, hogy az európai polgároknak halálosan elegük van a tehetetlen és korrupt Uniós vezetőkből és a vagyonokat felemésztő EU-s bürokráciából. Most egészen elképesztő indokkal próbálják kimosni a sz@rból a német energiaügyi uniós biztost, aki egy oroszoknak is dolgozó lobbista magánrepülőgépén jött Magyarországra Paksról tárgyalni.

Az Európai Bizottság szerint az a tény, hogy a lobbista magánrepülőgépén együtt érkeztek Budapestre, nem számít találkozónak. Ebből pedig nem következik más, minthogy az Európai Bizottság ahelyett, hogy a korrupció ellen küzdene, maga is egy korrupt intézmény.

Ha nem így volna miért falazna egy korrupt tisztségviselőjének? És annyira elszakadtak a valóságtól, hogy még mindig nem veszik észre, hogy viharos sebességgel süllyed a hajó. Persze a Titanicon is az utolsó percig játszott a zenekar.
Szerző: Vásárhelyi Mária