5 fokos vizbe merült a közismert "rozmár,"Schirilla György

2018. February. 04. 09:06

11 év után ismét a Sugovicában tempózott Schirilla György. A sportembert több száz érdeklődő várta a Halászparton írja a baon.hu.

Az 57 éves sportoló szeretetéről biztosította bajai tisztelőit, majd a hétvégi vendégeskedés legborzongatóbb eseményeként búvárok és rendőrök biztosítása mellett, tűzoltók és mentők jelenlétében vetkőzött alsónadrágra és folytatta téli úszásait.

Azt is elárulta, hogy elfelejtett úszónadrágot hozni magával és szomorkodott, hogy a délelőtti havazás az attrakció kezdetére elállt. A körülmények azonban nem akadályozták abban, hogy teljesítse tervét, majd megmártózzon az emberek szeretetében is.

Az édesapja nyomdokain haladó sportember 2007 februárjában öt bajai téli úszás után lepte meg bejelentésével a bajaiakat, hogy egy évtizedre búcsúzik a várostól.

Ezt követően sem tett le a figyelemfelkeltő úszásokról, ilyeneket Kalocsánál, valamint Kecskeméten is bemutatott az utóbbi években. Az ígért évtized után öt Celsius-fok körüli hőmérsékletű víz várta a közismert "rozmárt".
Forrás: baon.hu / Sztárklikk