Caramel: nemsokára már négyen leszünk

2018. március 28. 18:24

Az énekes nemrég Máté Péter-díjat kapott, elsőként az országban. Szakmai sikerei mellett pedig úgy érzi, családjában is minden a legnagyobb rendben van. Kislánya, Szofi még csak hároméves, de az énekes és párja már a második gyermekük érkezését tervezgetik.

Caramel kislánya, Szofi már három éves, az énekes és párja pedig elkezdtek gondolkozni egy kistestvéren. Úgy gondolják, Szofi már elég nagy, hogy végre kistestvére legyen, ezért nemrég elkezdték felkészíteni arra, hogy már nem csak egyedüli gyermek lesz.

"Szofi nagyon érdeklődő, nemrég kerek perec rákérdezett, hogy honnan jön a kistestvér, miért lesz anya hasában. Nem kell mondanom, nagyon zavarba jöttünk, mert erre nem számítottunk egy hároméves gyerektől, de ügyesen kijöttünk belőle. Igyekeztünk az ő szintjén elmagyarázni a dolgokat. A kicsi ugyan még nincs úton, de Szilvivel elterveztük, hogy valószínű jövőre már négyen leszünk" – mesélte mosolyogva az énekes a Lokálnak, majd a felesége vette át a szót.

"Úgy tervezzük, hogy idén nyáron annyit utazunk, amennyit csak lehet. Egy gyerekkel könnyebb, mint kettővel, ráadásul Szofi már élvezi a kirándulásokat. Nyár végén azonban belevágunk az újabb babaprojektbe. Most már nagyon határozottan tudom, hogy ismét anya szeretnék lenni." - tette hozzá Szilvi.

Forrás: Lokál / Sztárklikk