Ellopták Kudlik Júlia személyiségét

2018. június 18. 06:32

Kudlik Júlia a rendőrség segítségét is kérte egy internetes ügy miatt. Valaki éveken keresztül működtetett egy Facebook-oldalt az ő nevében.

Az egykori legendás televíziós visszavonultan él Szentendrén. Imádja a környék nyugalmát, minden nap négy kilométert sétál a patakparton, és bár van tévékészüléke, 16 éve csak egy néma tárgy, nem kapcsolja be.

Legalább ennyire elzárkózik a 21. század internetes világától. Nem is tűnt fel neki, hogy valaki visszaél a nevével, a személyiségével. Valaki a Facebookon valóságos rajongótábort toborzott, ontotta a képeket, szívecskéket, megemlékezett az elmúlt kollégáiról, rövidebb szösszeneteket is írt a régi időkről, recepteket tett közzé – írja a Best magazin cikke nyomán a femina.hu.

Amikor a Best újságírója fél éve gratulált jól pörgő közösségi oldalához, megrökönyödve válaszolta, nem is Facebookozik, nincs is közösségi oldala. Majd beugrott neki egy eset, amiből gyanút foghatott volna.

„Csodálkoztam is, amikor egy előadásunkon odajött hozzám egy kedves hölgy azzal, hogy mennyire örül, hogy apró híreket osztok meg magamról. Akkor nem is értettem, mire gondol" 

– mesélte az egykori műsorvezető, majd még jobban elképedt, amikor a lap munkatársai megmutatták neki, miket is oszt meg a nagyvilággal.

Kisbabát ölelő fotójához például követői, akik között több ismert művész is akadt, gratuláltak az unoka érkezéséhez. Pedig neki nem született gyermeke, így unokája sem lehet.

A Delta egykori műsorvezetője így tudta meg a Best újságíróitól, mennyire szeretik a rajongók a közösségi oldalát, és gyorsan kiderült, hogy egy pszichésen sérült ember Kudlik Júlia bőrébe bújva éli az életét.

A tévés legenda még a rendőrségre is elment, végül egy informatikus ismerőse segített: törölte az álprofilt.

Máig nem lehet tudni, ki volt, aki két éven át Kudlik Júliannaként élt a Facebookon, de az igazi nem kutat utána, lezártnak tekinti az ügyet.

Forrás: femina.hu