Fanszőrzetét küldözgette egy őrült Jakupcsek Gabriellának

2018. február 18. 08:12

A népszerű műsorvezetőt, Jakupcsek Gabriellát majdnem egy évig zaklatta egy férfi, aki gusztustalan üzeneteket is küldött neki. Egyszer az egyik gyereke nyitva hagyta a házuk bejárati ajtaját, a következő pillanatban pedig a nappaliha közepén állt a zaklató.

Jakupcsek Gabriella a #Bochkor múlt heti felvételén árulta el, hogy a férfi pszichiátriai eset volt, kezelés alatt állt, és alig tudta kilökdösni a családi házuk ajtaján azon az ominózus napon.

- Majdnem egy évig írogatott, leveleket küldött jó tíz évvel ezelőtt. De nagyon gusztustalan, ötoldalas leveleket, sőt már egyre durvább volt, egyre agresszívabb: összekent, levágott szőr, haj volt a leveleken, gusztustalan volt. Én ezt többször jelentettem a rendőrségnek, senki semmit nem csinált. Nemegyszer láttam, hogy a lakásomig kísér már a tévétől – emlékezett vissza az ATV műsorának felvételén Jakupcsek Gabriella.

- Egyszer a gyerek nyitva hagyta az ajtót, és jöttem ki a lakás egyik részéből, a gyerekek ott játszottak és bent állt a nappaliban. Olyan dermesztő volt… Annyira megijedtem, hogy elkezdtem kilökdösni az ajtón. Tudtuk, hogy ki ő, hol lakik, hogy hol kezelik, mindent tudtunk. Szegény őrületes bátorságot vehetett magán, hogy belépett, de ki tudja, mióta figyelhetett minket. Ott állt némán, utána elindult – tette hozzá Gabi, aki kihívta a rendőrséget, de a férfi akkorra elmenekült.

- Azóta nem tudom, hogy mi van vele, de nem üzennék most azért neki. Lehet, azóta már nincs jól. A rendőrség nem tett semmit, megnyugtattak, hogy majd ha legközelebb itt van, akkor tessék ott tartani, majd jönnek. 

Forrás: Színes Ász