Geszti Péter autóját UFO követte

2018. május 13. 07:00

Előkerült egy rég nem látott felvétel, amin Palcsó Brigitta arról beszél, hogy Geszti Péterrel együtt ufót láttak. Bár évtizedeket kellett várni rá, most a repper, reklámszakember reagál a hírekre - írja a Bors.

Palcsó Brigitta és Geszti Péter két másik utas társaságában autózott haza Budapestre egy hosszú útról, amikor az éjszakai égen kiszúrtak valamit. Megálltak az autóval, figyelték, de a jelenség megmagyarázhatatlan volt.

Az út bal oldalán színes fényeket pillantottunk meg, fölöttünk körülbelül 300 méterre

– mondta Palcsó egy 30 évvel ezelőtti beszélgetés során, a Három kívánság című műsorban.

A fények jöttek velünk, sőt az út bal oldaláról átmentek a jobb oldalára. Ekkor arra gondoltunk, hogy helikopter. Gyorsan megálltunk a kocsival, leállítottuk a motort, de semmilyen helikopterzúgást nem hallottunk 

- folytatta.

Egy idő után a piros és kék fényen kívül egy fehér fénycsóva jött le a géptestből, aminek körvonalait is alig látták. A különös tárgy egészen a fővárosig követte őket, de Budapestre érve emelkedni kezdett, míg egy idő után már nem tudták megkülönböztetni a csillagoktól.

Velem egyszer fordult elő, hogy olyat láttam, amit nem tu­dok megmagyarázni az általam ismert világ szabályai szerint 

– mondta a Borsnak Geszti Péter.

Olyan fényjelenséget láttunk, ami úgy tűnt, mintha egy repülő tárgy lenne, ami olyan elképesztő sebességgel mozgott, amivel ember alkotta gép nem tud 

- magyarázta, hozzátéve hogy ez nem egy random mozgás volt, mint akár a gömbvillámnál, ráadásul nyugodt idő és csillagos éjszaka volt. Semmi nem tud így mozogni, sem repülő, sem rakéta, sem helikopter.

Geszti saját bevallása szerint abba a kategóriába tartozik, aki hisz az emberekben, és nem hisz a természetfeletti jelenségekben addig, amíg nem látja őket. "Ez az egy észlelésem volt, és az az érdekes, hogy négyen ültünk az autóban, és egyszerre láttuk" - nyilatkozta.

Forrás: Bors / nepszava.hu