Gyilkossággal vádolták Bodrogi Gyulát

2018. január 10. 15:43

Az elképesztő történet látott napvilágot Pataki Éva Aurora Borealis - Északi fény című, néhány hete megjelent beszélgetőkönyvében, amelyben Törőcsik Mari mély őszinteséggel vallott életének fontos eseményeiről, valamint az ominózus esetről, amelyről egy nemzetközi repülőjáraton értesült.

Azt mondták: azért hívtuk be, mert számítson arra, hogy amikor hazamegy, az a hír fogadja - mert már tegnap erről beszéltek az egész városban -, hogy maga hozott egy ezüstpisztolyt, és azzal Bodrogi Gyula megölte Albert Flóriánt. És ezt olyan komolyan vették, hogy ügyeletet tartottak a Fradinál. Követségekről telefonáltak, hogy él-e még Albert Flórián - mesélte Törőcsik Mari a könyvben.

Az esetre Bodrogi Gyula kristálytisztán emlékszik és meg is osztotta a történet részleteit.

"Volt egy ilyen pletyka, hogy hirtelen felindulásból, féltékenység miatt lelőttem Albert Flórit, ami persze nem volt igaz. Próbáltuk megfejteni akkoriban Marival, hogy miért találhatták ki ezt a történetet. Arra jutottunk, hogy volt egy esemény a Corvin Áruházban, ahol Marika és Flóri autogramot osztogattak. Igen közel ültek egymáshoz, és jó hangulatban is voltak, gondolom, ez többeknek is szemet szúrhatott.

Innen indulhatott ez a pletyka, és pillanatok alatt végigfutott a városon, miszerint több közük van egymáshoz, mint amennyi lehetne, és én majd biztosan lelövöm ezért az arcátlanságért Flórit. Rövid ideig tartott csak a hírverés, de ebből is látszik, hogy már akkor is éhesek voltak az emberek mindenfajta szenzációra és botrányra, hiszen mind a hárman a pályánk csúcsán voltunk akkoriban"
- nyilatkozta a Lokálnak Bodrogi Gyula.
Forrás: lokal.hu