Hosszú Katinka válasza Shane bocsánatkérésére

2018. January. 12. 10:39

Tegnap került sor az Év Sportolója gálára, ahova Katinka az édesapjával, Shane pedig az édesanyjával érkezett. Végül Tusup lett az év edzője, Hosszú pedig az év női sportolója. Shane olyan beszédet tartott, ami után még a legnagyobb kritikusai szíve is meglágyult.


Shane Tusup magyarul mondott köszönőbeszédet, amelyben bocsánatot kért Katinkától és azoktól, akiket az elmúlt időszakban megbántott.

A bocsánatkérés persze az Iron Ladyt is meghatotta, így reagált:

Úgy gondolom, hogy mindketten elfáradtunk egy picit. Egy kicsit visszaveszünk. Próbálunk egy kicsit háttérbe vonulni. Ami nem nagyon sikerül manapság - mondta a díjkiosztót követően az M4Sportnak, mikor edzőjéről és férjéről, Shane Tusupról kérdezték, hozzátette, ahogy a pozitív helyzetekben, úgy most is meg kell birkózniuk a reflektorfénnyel.

"Az egymásra figyelés időszaka jön most. Számomra is furcsa, hogy az hír, hogy besétálok az uszodába. Ez az, amit meg kell tanulnunk kezelni. Mi is részesei vagyunk annak, hogy ismertek lettünk, együtt építettünk fel egy brandet. Megvoltak a sikerek, vannak nehéz időszakok is. Dolgozunk a megoldáson."
Forrás: Sztárklikk