Kárász Róbert kislánya kedvéért lemondott

2018. January. 10. 05:00

"Egy évvel ezelőtt, Thaiföldön voltam a menyasszonyommal, amikor egyik reggel megittam a kávét, elszívtam mellé a cigit és határozottan kijelentettem Rózának: ez volt az utolsó szál" - mesélte büszkén az atv.hu-nak a tévés. Kárász környezetében mindenki csodálkozott, hogy tudta egyik pillanatról a másikra ilyen könnyen letenni a bagót.

"Az elején egy picit ugyan feszült voltam, de soha senkinek nem könyörögtem, hogy csak egy slukkot adjon, mert tudtam, hogy az a visszaszokás előszobája" - fogalmazott.

A tévés akaraterejét erősíti az, hogy kisebbik lányának, a 12 éves Rozinak tett ígéretét nem szeretné megszegni. Gyermeke mindig kérlelte, hogy ne gyújtson rá, mert nagyon rosszat tesz a szervezetének.

Amikor hazajöttünk, direkt nem szóltam neki, ám egy idő után megkérdeztem, hogy feltűnt-e valami. Ő szerényen mondta, hogy igen, észrevette, hogy nem gyújtottam rá, de nem merte szóba hozni, mert attól félt, hogy csak egy kis szünetet tartok."

Kárász azóta nagyon jól érzi magát a bőrében, igaz, hogy 7 kiló súlyfelesleg felszaladt rá, de szerinte annak ledolgozásához sokkal kevesebb akaraterő kell, mint megállni azt, hogy rágyújtson.

A műsorvezető amúgy korábban egyszer már letette a bagót, ám az csak 5 évig tartott, utána visszaszokott. "Most teljesen biztos vagyok benne, hogy életem végéig már soha nem gyújtok rá" - szögezte le.
Forrás: atv.hu / Sztárklikk