Kiskerót az apja szeretőjének nézték

2018. február 18. 14:40

A fiatal színészt alaposan megtépázták az elmúlt hónapok: elhagyta kedvesét, Dancs Annamarit, majd édesapját szexuális zaklatással vádolták meg. Kerényi Miklós Máté múlt vasárnap az ATV-n jelentkező Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban öntött tiszta vizet a pohárba.

A harmincnégy éves színész pokoli időszakon van túl: nem elég, hogy különköltözött a feleségétől és a kisfiától, az édesapja nevét is meghurcolták, ám ő mindenben kitart az Operettszínház volt főnöke mellett.

- Büszkén vállalom, hogy én vagyok Kiskeró! Ez így lesz, amíg élek! – mondta a műsorban. – Én édesapámmal nőttem fel, miután anyukámmal elváltak, és rendkívül szoros kötelék alakult ki köztünk. A pletykákról viszont hadd meséljek egy történetet. Egy időben azt pusmogták az Operettszínházban, hogy apám egy fiatal fiúval él együtt. Nos, az a fiú én voltam! Büszkén vállalom apám nevét! – magyarázta Hajdú Péternek Máté. – De én a mai napig kézen fogva sétálok vele az utcán. Sőt, az édesanyámmal is. A családban mindenki kiáll édesapám mellett, senki nem fordult el tőle. Ő mentálisan és fizikailag is belebetegedett a történtekbe, de ettől függetlenül nem adja fel, és reméljük, hamarosan újra rendezni fog! – mondta Máté, aki a házasságáról is őszintén vallott.

- Nincs visszaút! Én hoztam meg a döntést, de Annamari is érezte, hogy már nincs minden rendben. Csak annyit szeretnék, ha a kisfiamnak mindenből és mindig a legjobb jutna, és apaként ezt próbálom is megadni neki.

Forrás: Színes Ász