Schobert Norbinak elege lett, visszavonul

2018. február 28. 10:35

Az ország fitneszguruja 25 éve edzi a magyarokat, de úgy érzi, közel az ötvenhez, elég volt a tornagatyás Norbiból. A reggeli Mokkában elmondta mi az a három dolog, aminek ezentúl szentelni akarja az életét.

„Így 48 évesen nem biztos, hogy tornagatyában kéne ugrálnom. Vagy végleg, vagy hosszú távon szeretném szüneteltetni azt a tevékenységemet, hogy fitneszedző. Ha valaki azt mondja nekem öt év múlva, hogy csináljunk egy bulit, akkor abban benne vagyok, de nem fogok már színpadon fellépegetni. 10 éve visszavonultam már, csak ez sosem lett kimondva, hiszen szinte ennyi ideje csak az üzlettel foglalkozom. Sokan számon kérik rajtam, hogy lehetnék szálkásabb, erre csak azt tudom mondani, hogy 10 éve nem voltam teremben. Az életemet három dolognak fogom szentelni innentől: egyik oldalról vezetem a cégemet, ezentúl mint motivációs tréner segítem az embereket, a harmadik pedig Réka brandjének az építése. Most gőzerővel beálltam a feleségem mögé, mert ő tényleg egy csoda" – árulta el a fitnesguru.

Fellépéseket már nagyon ritkán vállal. A színpadon átvette a helyét a felesége, ami a fitneszguru szerint így van jól. Sőt, arra tette fel az életét, hogy feleségét segítse, emellett pedig a cégét fejleszti, szóval ezután sem fog unatkozni. 

Forrás: nlcafe.hu