Újra együtt Orbán Józsi és 25 évvel fiatalabb párja

2018. május 17. 13:31

A héten az egész sajtó attól volt hangos, hogy a rákbeteg Orbán Józsit tizenöt év után elhagyta a barátnője, Andi.

– A hírekkel ellentétben nem igaz, hogy Andi elhagyott engem. Akaratunkon kívül a sors szakított szét bennünket egy hónapra, mivel nemcsak én vagyok beteg, hanem Andi is. Azt nem árulhatom el, hogy pontosan mi a problémája, de annyit mondhatok, hogy az utóbbi hetekben súlyos volt az állapota, és ezért nem tudtunk találkozni – öntött tiszta vizet a pohárba a Lokálnak nyilatkozva a 100 Folk Celsius frontembere.

 

– Most már itt van velem, és ez nagyon megnyugtató, jó érzés. Boldog vagyok, hogy meggyógyult, hiszen egy hónapig nem volt abban az állapotban, hogy vezessen, így nem tudott eljönni hozzám, ami nagyon megviselt. Telefonon is csak ritkán beszéltünk, mert még ahhoz is gyenge volt 

– árulta el Orbán Józsi, akinek nemrég agydaganata mellett a tüdődaganata is eltűnt, ám a rehabilitáció még mindig tart, és kontrollvizsgálatokra is rendszeresen kell járnia.

– Hetente háromszor jön hozzám a gyógytornász, hogy megerősödjön az izomrendszerem és visszanyerjem a régi fizikai állapotom. Nincsenek már komoly fájdalmaim, de a lábammal még meggyűlik a bajom, támogatás nélkül nem tudok járni, mert félek, hogy elesek. Így többnyire itthon fekszem az ágyban.

Forrás: Lokál