Zalatnai Cini sírva fakadt jubileumi koncertjén

2018. February. 07. 06:55

A Borsnak adott interjút Zalatnay Sarolta, aki nagy jubileumi koncertet adott pályakezdésének 55. évfordulójának alkalmából. Cini olyan hatalmas sikert aratott, hogy az még őt is meglepte.

Nagyképűen hangzik, de megszoktam a sikert és a szeretetet, de ez még engem is meglepett” – árulta el a Borsnak az énekesnő, aki számára felkavaró élmény is volt a koncert, hiszen a háttérben vetített régi fotók sok emléket felidéztek benne.

„Elolvadtam a zenéktől és a közönség fogadtatásától, de arra gondoltam, hogy nem szabad bőgni. Egész koncert alatt ott volt a gombóc a torkomban” – mondta Cini, aki a Fák, virágok, fény című dalánál azonban már nem tudta visszatartani a könnyeit. A nézők vastapssal kísérték az énekesnőt, aki a meghatódottságtól alig bírt megszólalni.

„Eszembe jutott, amikor ugyanebben a színházban az édesanyám a Táncdalfesztiválon ott állt velem az öltözőben, és rám mosolygott, hogy 'ugye, megmondtam, fiam'. Ott volt mind a három fesztiválon, mindenben mellettem állt. Persze, hogy elsírtam magam” – mondta a lapnak Zalatnay.

Forrás: Bors