Béke csak akkor lesz, ha az Orbán-rendszer bűnösei börtönbe kerülnek

2018. február 4. 09:34

Nem kötünk kompromisszumot, nincs alku a Fidesszel. Béke pedig akkor lesz, ha Orbán megbukott, rendszerének fő bűnösei pedig börtönbe kerülnek. Ha valaki nem értené, ezért támadja Gyurcsány Ferencet Orbán lakájmédiája.

Diktatúrát nem lehet a diktatúrának gesztusokat téve megbuktatni. Attól a diktátor csak erősebb lesz. A Gyurcsány Ferenc ellen indított vagyonnyilatkozati hajcihő a legbiztosabb jele annak, hogy a Demokratikus Koalíció jó úton jár. Muszáj volt a hatalomnak reagálnia, hogy olyan témákat nyitunk fel, amely milliók igazságérzetét, önérzetét sérti és bántja. A Fidesz-szavazókét is.

A DK az a párt, amelyik ki meri mondani azt, amit senki más: nincs rendjén, hogy a mi pénzünkön vásárol szavazatokat magának a Fidesz olyanoktól, akik sosem éltek, sosem adóztak itt. Mi lepleztük le az ukrán nyugdíjmigrációt is: hamis papírokkal, magyarul gyakran nem is beszélő ukrán állampolgárok igényelnek akár 300 ezres nyugdíjat a mi pénzünkből - és meg is kapják, cserébe azért, hogy a Fideszre szavazzanak.

Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozata tökéletesen szabályos és tiszta, sőt, a törvényi kötelezettségen felül a gyermekei vagyonnyilatkozatát is nyilvánossá tette. Orbán is tudja, hogy legfőbb ellenfelének makulátlan a vagyonnyilatkozata. Mégis ráküldte az embereit arra, aki utoljára győzte le őt. Nem csoda, alig két hónap van a választásig...

Orbán apja bányát kapott a pártszékházból, Orbán felesége hatalmas szántóföldeket birtokol, Orbán veje ellen már nyomoz az Unió Csalásügyi Hivatala, gázszerelő haverja pedig szinte naponta kap újabb milliárdos bizniszeket. Neki pedig egy fillérje sincs - ez van az ő vagyonnyilatkozatában. Ez Orbán világa: a hazugság, a lopás, a korrupció világa.

Ez az, ami ellen harcolunk...
Szerző: Gréczy Zsolt