Elmúlttizenhat év?

2017. September. 17. 07:43

Aki elmúlttizenhatévezéssel összemossa a 2002-2010 közötti időszakot a 2010-2018 közötti időszakkal, az egyéb bárdolatlanságokra is képes. Megjegyzem, ez nem gyurcsányozás.

Pontosan ennyire medgyessyzés, bajnaizás, kisspéterezés, lendvaizás, oszkózás, molnárlajosozás, hillerezés, gönczkingázás, gőgösözés, kunczézés, molnárcsabázás, vadaizás, magyarbálintozás, kovácslászlózás és így tovább.

Ez megtagadása az ország 2002 és 2010 közötti fejlődésének, két győztes választásnak, a szabad és demokratikus Magyarországnak, minden erőfeszítésünknek, a baloldali és liberális szavazók minden hitének, hogy választott politikusaik Orbánnal ellentétben a haza üdvéért dolgoztak.

Ez az út nem lehet az MSZP iránya. Az igazi MSZP - nem kritika nélkül, mert, ugye, semmi sem tökéletes -, de büszke a mi 8 évünkre és együttműködést akar... Így gondolkodnak szocialista barátaink.

És mielőtt bárki azt mondja, hogy most Orbán kér egy kávét, az téved. Ha az egyéni körzetekben meg tudunk állapodni, hogy egy demokrata jelölt induljon, akkor győzhetünk.

Hiába ér minket a támadás, nincs fontosabb dolgunk, mint a kormányváltás. A DK tudja a dolgát és eszerint cselekszik...
Szerző: Gréczy Zsolt