Mikor lesz már elég ebből?

2017. April. 03. 14:07

Már lassan elvettek és elloptak mindent. Jogot, kötelességet, lehetőséget, esélyt. Remélem, mindenki érti és érzi, hogy legkésőbb 2018 áprilisában el kell őket zavarni.

Nincs már magánnyugdíjpénz, nincs alkotmánybíróság, nincs független ügyészség, nincs közszolgálati médium, nincs szabad trafik, nincs szabad föld, nincs állami számvevőszék, nincs szabad oktatás és tanulás, nincs szolgálati nyugdíj, nincs tisztességes rokkantsági ellátás, nincs uniós zászló, nincs szabad uniós pályázati pénz, nincs orvos és nincs ápoló, nincs CT, csak hetek múlva, nincs szabadon közlekedő sajtó a Parlamentben, nincs társadalmi szolidaritás, nincs pénz éhezés ellen, nincs pénz műtétekre, nincs szabad tankönyvválasztás, nincs független jegybank, nincs erős forint, nincs már küzdelem az államadósság ellen, nincs új komoly külföldi befektető, nincs már fa a Kossuth téren és a József nádor téren, nincs már semmi, ami lehetne Mészáros Lőrincé, nincs becsülete az adott szónak, nincs miniszteri szolgálat, nincs megfelelő bér a munkáért, nincs alacsonyabb áfa, nincs tiszta, becsületes kormánytag, nincs kereszténydemokrácia, nincs esély, hogy a fiatalok ne hagyják el az országot.

Mikor lesz ebből már elég? Tüntetünk, hazamegyünk. Tüntetni kell, de legfőképpen szavazni. Azt még nem tilos. Ha nem maradsz otthon, eldöntheted Orbán sorsát. Szavazatoddal hozzájárulhatsz ahhoz, hogy Magyarország örökre megszabaduljon ettől a csürhétől. Az lehet az igazság pillanata.
Szerző: Gréczy Zsolt