Mikor világosodott meg Simicska?

2018. January. 24. 09:30

A "G-nap" óta azt hallom jobbról-balról, hogy "majd a Lajos kitereget" és megbuktatja exbarátját. Most meg azt olvasom - ezt már személyesen tőle:

"Aggódom a propagandamédia házamnál tobzódó munkatársainak egészségéért, nehogy tüdőgyulladást kapjanak a hidegben... Ezért megválaszolva a fel nem tett kérdésüket, megkímélem őket a további várakozástól, és egyértelművé teszem:

Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom."

Ha valaki, akkor ezt pont Ő és pontosan tudja. Mikor jött rá, hogy a Fidesz a tolvajok pártja? Mi volt az, amitől rátört a megvilágosodás? Egészen biztos, hogy 1989-től 2015-ig ez egy tetőtől-talpig becsületes párt volt? Soha egyetlen fillér nem tapadt a vezetői kezéhez?

Szóval ez az egész közlemény hiteltelen mindaddig, amíg nem üti le a sakktábláról azt, akit ő tett fel. Ha még nem lenne elég világos: a hazaárulást és a tolvajlást nem négy éve kezdte egykori pártja...
Szerző: Juszt László