Soha nem volt ennyire őszinte Orbán!

2017. December. 18. 18:33

Nem értem miért? Nem értem, hogy a múlt héten mi volt az az elementáris felháborodás Orbán ellen, amikor a parlamentben az LMP-s Demeter Márta megkérdezte: "Miután a miniszterelnök és családja egy nemzetközileg körözött terroristával üzletelt, nem gondolja, hogy ő maga lett nemzetbiztonsági kockázat?"

Mire a miniszterelnök igen kimerítő választ adott: "Boldog karácsonyt kívánok!"

Szóval nem értem mi a baj ezzel a válasszal. Miért mondják, írják, hogy pofátlan, arrogáns? Ezzel nemcsak nem értek egyet, de éppen ellenkezőleg, - amíg élek fogom állítani - soha nem volt ennyire őszinte Orbán!

Ez a válasz ugyanis abban volt irgalmatlanul őszinte, hogy ostorszerűen vágta a képünkbe: TESZEK ARRA, HOGY MIT GONDOLTOK. Beszélhettek, amit akartok az égadta világon semmi jelentősége, AZT CSINÁLOK, ÉS MONDOK, AMIT AKAROK. És igenis a demokrácia fogalmát tartalmát is csak én határozhatom meg. Ha azt mondom: a demokrácia az, hogy én mondom meg ki a barát és ki az ellenség, s te ezt elfogadod, vagy elpusztulsz, akkor ez így lesz. Ha azt mondom Magyarországon jólét van, akkor a 3 millió mélyszegénységben élő is jólétben él, mégha belepusztul is.

Szóval értsétek meg, meg kell védenem Orbánt, hiszen először az életében őszintén válaszolt.
Szerző: Juszt László