Te mennyiért vetted a jegyet a vizes vébére Dajcstomi?

2017. August. 02. 19:20

Előre bocsátom: még Budapestet is elkerültem a vizes VB idején. A Dagályra meg évtizedek óta nem kívánkoztam. Most sem. De... Deutsch megjegyzését nem hagyhatom ki:

"A vizes vb-t hónapok óta szakmában gyalázó bértollnokok és ellenzéki pártfunkcionáriusok hosszú, tömött sorokban ingyen belépőjegyet kunyerálnak a vízilabda döntőre".

A Fidesz alapító tagja, Európai parlamenti képviselő a Facebook-oldalán írta ezt. Szóval csupán azért, mert felemelte a hangját az ellenzék az úszóvilágbajnokság mérhetetlen kötségei ellen, így nekik nem járt az ingyenes belépő. Deutsch Tamás szerint nem jár jegy senki másnak, csak aki támogatta ezt a mérhetetlen költséggel járó vizes világbajnokságot.

Leszámítva a korábbi bajnokokat - akiket viszont sikerült megalázni - szerintem sem kormánypárti, sem ellenzéki politikusoknak nem jár ingyen jegy. Tomi, te mennyiért vetted?

Viszont, ha mindannak jár, "aki támogatta", akkor vagyunk úgy pár millióan, akik itt adózunk, akik az adóforintjainkkal támogattuk. Ha nem is tudjuk, hogy mennyit raktunk a sportba, s mennyit a korrupt zsebekbe...
Szerző: Juszt László