Utálom ezt a rezsimet és Orbánt, aki eltörölte a műsoromat

2017. July. 26. 07:01

A Magyar Nemzet értesülései szerint Orbán Viktor hétvégi tusványosi beszéde egy újabb, médiaellenes kampány felvezetője volt; a lap úgy tudja, a kormány tevékenységét bíráló lapok, tévék, rádiók, hírportálok után maguk az újságírók kerülhetnek a lejárató kampány célkeresztjébe.

Ez nem újdonság. vagyunk páran, akik ezt 1998 óta többször átéltük.

Ez nem egy múltbeli történet. Nem olyan régen felhívott egy barátom - találkozzunk. A következőket mondta:

- Tegnap, azaz 9-én behívtak a kerületi rendőrkapitányságra, ahol lakom. Én még soha nem voltam ilyen helyen. Egy civil férfi ült az irodában és csak rólad kérdezgetett.

- Remélem minden elmondtál, amit tudsz? Hogy fokhagymásan eszem a lángost, hogy mint a szart utálom ezt a rezsimet. Orbánt, aki eltörölte a műsoromat, bezáratta a kiadómat, s másfél évig jártam miatta az ügyészséget, a bíróságot. S az utálatom nem önzetlen, hiszen legalább 430 milliót vesztettem miatta. Hogy utálom Kövért, aki mindenféle titkosszolgálati eszközökkel akart lejáratni. Hogy szellemi retardáltnak tartom Rezsiszilárdot éppúgy, mint a kupakos kósát.

Hogy tudom miért kerülhetett egyetemre az egyik legkomolyabb rabló, a "gumifalúházban" lakó tóni. És nagyon sok mindenről vannak papírjaim, amiket már a 99-es házkutatáskor sem találtak meg, mert természetesen nem otthon, de biztos helyen tartom őket.

- Hülyéskedsz, de nekem ez egyáltalán nem volt mulatságos. És bevallom annyira besza..., hogy mindent elmondtam volna. Tán azt is, amit nem tudok.

- Elhiszem! És rettenetesen sajnálom, hogy miattam ilyen helyzetbe került. Éppen ezért itt, - az egyetlen, még szabad fórumon - felhatalmazom minden barátomat, ismerősömet, - ha hasonló "beszélgetésekre" invitálja őket ez a szennyes rezsim, akkor bármit meséljenek el rólam.


De csak úgy mellékesen: ennyire beszartatok fiúk? Nincs se tv, se rádióműsorom, ahol elmondhatnám a disznóságaitokat. Van ez az egyetlen fórum, a Facebook, ahol igaz van heti 600.000 - 700.000 olvasóm.

De ezek az emberek akkor sem lesznek a ti szavazóitok, ha a felcsúti törpe még egyszer akkora hasat ereszt.
Szerző: Juszt László