A fideszes képviselő szerint nem kell komolyan venni Orbán fenyegetését

2018. március 17. 15:00

Védelmébe vette Farkas Sándor fideszes országgyűlési képviselő Orbán Viktort március 15-ei beszéde miatt. A szentesi politikus nem fenyegetésnek, hanem inkább határozott kiállásnak véli a kormányfő által elmondottakat, szerinte Orbán Viktor nem szó szerint értette, hogy elégtételt venne ellenfelein.

„Az elégtételt nem hiszem, hogy szó szerint értette, sőt biztos vagyok benne, hogy nem szó szerint értette a miniszterelnök úr. Hallottam személyesen a Kossuth téren is ezt a mondatot. Gondoltam, hogy az ellenzéki sajtó ezt ki fogja egyből ragadni a nagyon fontos és szép mondatok közül. Úgy gondolom, hogy vannak azért olyan szervezetek, vannak olyan helyzetek, amikor sokkal határozottabbnak és erősebbnek kell lenni” – jelentette ki Farkas Sándor.

Farkas Sándor az az országgyűlési képviselő, a Fidesz Csongrád megyei elnöke, aki potom másfél milliárd forintot felejtett el feltüntetni a 2017-es vagyonnyilatkozatában. 

Bár a Direkt 36 cikke nyomán Farkas Sándort feljelentették, a Központi Nyomozó Főügyészség szeptemberben végül megszüntette a nyomozást, mégpedig arra hivatkozva, hogy a politikus nem követte el a hamis magánokirat felhasználásának vétségét, mert bizonyára nem is tudta, hogy a vagyonnyilatkozatát rosszul tölti ki.

Forrás: hirtv.hu