Az LMP beviszi az ön hangját a Parlamentbe

2018. május 16. 17:02

Az LMP a Helyi Ügyek honlapján és Facebook-oldalán keresztül arra kéri a magyar embereket, hogy keressék meg a pártot olyan kiemelten fontos helyi ügyekkel, melyek megoldása jobbá tenné szűkebb lakóterük életét.

Azért hozták létre a Helyi ügyeket, hogy bevigye a magyar emberek hangját a parlamentbe és az emberekkel összefogva meg is oldja azokat. A parlament ugyanis egyik pártnak sem lehet csak cél, az országgyűlés csupán eszköz arra, hogy megoldja azokat a fontos ügyeket, amik a magyar emberek mindennapjait érintik helyben.

Alaposan kidolgozott ügyvivői rendszerrel biztosítják, hogy végigviszik a kiemelt helyi ügyeket egészen a megoldásig. Ügyvivő lesz az LMP minden országgyűlési képviselője, akik személyre szabott portfólióval rendelkeznek. A párt bevonja a helyi területi szervezeteit és minden helyi polgárt, aki cselekedni akar a megoldásért.

Szél Bernadett és Keresztes László Lóránt, az LMP országgyűlési képviselői ma bejelentették a honlap elindulását. A portál az alábbi linken érhető el:

https://www.helyiugyek.hu/

Forrás: MTI / Sztárklikk