Bangóné: ideje lenne már kiszállni Németh Szilárd seggéből

2018. március 21. 15:12

Hétfőn robbant az országos szinten is példátlan botrány, amely szerint közel két tucat kamupárt, több mint ezer (!) elhunyt csepeli lakos adataival élhetett vissza a jelölti ajánlásgyűjtés során. Volt olyan jelölt, akinek az ajánlásait több mint felerészben "halottak írták alá".

Egy pillanatra komoly zavar érződött a Fideszben, hiszen mégiscsak Németh Szilárd körzetéről van szó. Persze Németh már kedden feljelentéssel fenyegette meg Bangónét - az MSZP, a Párbeszéd, valamint a DK, a Szolidaritás Mozgalom és a Liberálisok közös csepeli jelöltjét -, amiért ki merte jelenteni, hogy "csak egyetlen párt van, amelynek érdeke, hogy az ellenzéki szavazatok minél többfelé menjenek. Ez pedig a kormánypárt.”

Ezzel egyidőben a csepeli Fidesz-elnök nyilatkozott a közpénzen fenntartott "saját blogjának", miszerint a Fidesznek nem is érdeke a sok kis kamupárt indulása, az MSZP és Bangóné csak botrányt akart kelteni, amikor arról beszélt, hogy 1000-nél is több esetben visszaéltek elhunyt személyek neveivel. Ábel Attila hozzátette: ők az elmúlt nyolc év eredményeivel és az ország védelmével kampányolnak -amire joggal büszkék is lehetnek -, tehát semmi szükségük különféle álellenzéki kamupártok indulásának támogatására.

Németh Szilárd a legerősebb jelölt Csepelen és Soroksáron, ezért gyűjtötték neki a legtöbb ajánló aláírást, méghozzá rekord gyorsasággal. Bangóné meg – nem először – szimplán és bizonyíthatóan hazudik – mondta a Fidesz csepeli elnöke.

Bangónét telefonon értük el, aki lapunknak elmondta: kezdeményezni fogják a választási bizottság összehívását és Németh Szilárd ajánlásainak átvizsgálását. 

"Ábel Attilának azt üzenem, hogy nem az a dolga, hogy a közpénzből fenntartott újságban az ellenzéket rágalmazza. Továbbá, hogy éppen itt az ideje, hogy kiszálljon Németh Szilárd seggéből" - mondta Bangóné.

Forrás: Sztárklikk
Szerző: Jász Zoltán