Bangóné: nem akarom, hogy a gyerekeimnek menekülniük kelljen

2018. January. 26. 16:11

"A politikusok egyik legnagyobb felelőssége az, hogy el tudják-e nézni, hogy milyen helyzetben vannak emberek ma Magyarországon. A mostani vezetés pedig nem hogy elnézi, de arra törekszik, hogy a közvélemény elől el is tüntesse őket" - fogalmazott Bangóné Borbély Ildikó, a csepeli rászorulóknak szervezett érelosztáson.

"Meg kell mutatni ezeknek a fideszes nagyuraknak, hogy vannak azért olyan pártok és politikusok, akik nem félnek tőlük. Én nem félek egyiküktől sem. Be akarom bizonyítani a gyerekeimnek, hogy Magyarország az ő hazájuk is, nem kell elmenekülniük. Ez a legfőbb célom, ezért fogok küzdeni - hangsúlyozta Bangóné.Az MSZP képviselőjelöltje a Sztárklikknek arról is beszélt: először nem értette, hogy azon a testületi ülésen, amelyen a XXI. kerület is megszavazta a Szita Károly-féle Soros-ellenes határozatot, Németh Szilárd miért nem jelent meg, annak ellenére, hogy kedvenc témája volt napirenden.

Mint később számára kiderült, volt az ülésnek egy másik napirendi pontja, amely közel 40 kerületi utca csapadékelvezetéséről, illetve útburkolat-felújításáról szólt. A javaslatban pedig Németh sarokházának utcája is szerepelt, ami azért érdekes, mert 2014 tavaszán egyszer már felújítottak nála, csak akkor a másik érintett szakaszt burkolták.

Bangóné szerint érdemes utánanézni, hogyan történt az akkori felújítás, és hogyan költenek most még 174 milliót a kormánypárti képviselő otthonának utcájára.
Szerző: Magyar Tibor