Bárdos András: örülök, hogy nem látok politikusokat

2018. június 18. 06:34

Bárdos András élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy szakított a tévézéssel. Jelenleg családja, a tanítás és a könyvkiadás tölti ki a mindennapjait. Arra a kérdésre, hogy hiányzik-e neki a televíziózás, habozás nélkül tud válaszolni, hiszen hatalmas fordulópont volt az életében, amikor felhagyott vele.

- Nem hiányzik. Tévésként, híradósként teljesen kiégtem. Nem is merem megmondani, hány ezer interjú, mennyi óra adás áll mögöttem. De már a TV2-ben sem tudtam azt nyújtani, amire korábban képes voltam, az utolsó évek keservesek voltak. Egyik tévés kollégámnak fura hangja volt. Egy fél órát hallgattam, és nem tudtam, miért van a gyomrom görcsben, összeszorulva. Amikor elhallgatott, egyből rájöttem, hogy mi a rossz érzésem oka. Így voltam a tévézéssel. Amikor az utolsó munkahelyemen, a Story TV-nél kimondtam, hogy vége, azonnal elszállt belőlem, ami szorított 35 éven át. Szerencse, hogy az egészségem nem ment rá, hisz 35 évig éltem stresszben.

 

Örülök, hogy nem kell interjút készítenem, az pedig, hogy nem látok politikusokat, kimondhatatlan megkönnyebbülés

– árulta el a Story magazinnak Bárdos, aki úgy érzi, ennyi év távlatában már nem járna neki az ismert ember kiváltságai.

Forrás: Story